Виктор Канзуров во ТВ „Стар“ за македонско-бугарските односи

Новинарот и публицист Виктор Канзуров во емисијата „Што мисли народот“ на штипската телевизија „Стар“, ја коментира новата фаза во македонско-бугарските меѓудржавни односи, по потпишувањето на Договорот за добрососедство, пријателство и соработка.
Емисијата одеше на 14 септември 2017 година, водител во студиото е новинарот Тони Михаилов.