Се води ли тивка војна помеѓу Грција и Бугарија преку Преспанскиот договор?

Се води ли тивка војна помеѓу Грција и Бугарија преку Преспанскиот договор?

Војната на Грција и Бугарија е врз плеќите на Македонија?
Петар Колев и Ицо Најдовски - Перин


Channel: TV Alfa Emisii
Tags: АлфаТВ, ТВАлфа, ТВ, Алфа, AlfaTV, TVAlfa, TV, Alfa,